Jobb

Från Prins Daniel till SATS

Häromdagen fick jag ett mail om SATS

Jaha, då var det officiellt, jag jobbar tydligen på SATS numera…… Jag har jobbat på Balance nästan sen start och det känns lite konstigt att det inte är mitt Balance längre. SATS har nämligen köpt upp Blanace.

Jag har gått från heltidsjobbande personlig tränare och instruktör till att nuförtiden bara jobba enstaka timmar på Balance men jag har aldrig kunnat slita mig helt från denna arbetsplats.

Jobbat ihop med Prins Daniel

Jag kommer ihåg när jag började, vilket gäng vi var som jobbade ihop. Jag tycker dessutom att det är kul att ha jobbat sida vid sida med vår numera Prins Daniel i flera år. Jag kommer sakna vår Balancekänsla vi hade på gymet.

Vi får helt enkelt se vart detta slutar, jag har ju i dagsläget fasta klasser på Balance. Får jag ha kvar dom? Ska jag säga upp mitt medlemskap på SATS för om jag numera jobbar på SATS borde jag väl inte behöva betala för att träna där, eller vad har dom för regler? Måste nog kolla med kompisarna som jobbar på SATS vad dom har för deal.

https://www.di.se/nyheter/prinsen-saljer-gymmet/

HÄR finns länken till Dagens Industri som skrivit om uppköpet Vett och etikett bloggen samt köpa kaffe smycken online https://linefin.se/

Tack Balance och Daniel för alla fina år