Event

Djungelboken The Musical på Waterfront Congress

VIP premiär av Djungelboken The Musical

I söndags var det dags för VIP premiär av Djungelboken The Musical på Stockholm Waterfront Congress. Jag hade fått äran att bli inbjuden av skaparna Dröse & Norberg Production.

Jag älskade scenen det kändes verkligen som att vi var i djungeln och scenkläderna var också jättebra. Jag funderar än idag på hur dom kunde ta sig fram med dessa dräkter och styltor, imponerande. Självklart fick du träffa de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Khan. Ja, Mowgli var givetvis också med på scenen.

Humor, drama, musik och story

Musikalen kändes personlig och innehöll humor både för barn och vuxna. Skådespelarna var duktiga och man drogs med i musiken, på sina ställen var musikalen även dramatik och jag fick en chans att bygga upp lite spänning för Nayomi som är 8 år och var vår unga representant. Jag satt nämligen tillsammans med Marie som hade tagit med sig Nayomi på föreställningen. Hon gjorde tydligen inte annat än att prata om Djungelboken när hon kom hem till mamma och pappa.

Jag kan tänka mig att musikalen passa perfekt för barn i åldrarna 5-12 år men även jag som vuxen uppskattade såklart showen. Men det kändes verkligen var en riktigt härlig familjeföreställning.

En bekant till mig är dessutom med i föreställningen och jag tycker att hon var helt fantastisk, Tilde Fröling spelar en av gamarna. Snart kommer musikalen bege sig ut på turné och jag såg att min gamla hemstad Örebro fanns med som ett av stoppen. Kommer den till din stad så tycker jag verkligen att ni ska se den.

Vi satt ganska långt upp men eftersom dom hade två stycken jätteskärmar så gjorde inte det något. Det blev naturligt att ibland titta på scenen och ibland på skärmarna. Toppen.

Tack till alla som var med i föreställningen och Dröse & Norberg för produktion och manus. Jag är väldigt glad att jag får komma på era premiärer.

Första bilden är tagen av Dröse & Norberg