Ett tag har vi nu funderat och nu är det bestämt

Vi har pratat om det ett tag

Igår var det en galet härlig söndag, även om jag var lite trött sen lördagens middag med vänner. Men först ut var att jag skulle ha en föreläsning på en skönhetsgala. Jag skulle prata om vikten av balans i kroppen. Det gick bra och publiken var engagerad genom att ställa frågor och även komma fram efteråt. Kul att “tanten” fortfarande funkar i träningssammanhang både som föreläsare och personlig tränare.

Just det appropå det så har jag just fått nycklar till mitt nya ställe jag ska träna mina PT kunder. Jag slutade ju på Balance när det blev uppköpt av SATS. På det nya stället behövs dessutom inget medlemskap så PT timmarna blir billigare än på gymet. Maila mig om du vill veta mer emma@emmathorsell.se

Spännande möte

Efter föreläsningen så åkte jag iväg på ett möte. Det är en sak som vi pratat om ett tag och igår blev det klart. Även om det är klart så är det en del praktiska saker som ska fixas till men självklart ska jag berätta. Vi kommer dessutom gå ut med det på ett lite annorlunda sätt. Så längtar tills det är dags att berätta. Vi som sågs igår är tre kreativa, produktiva och personer med ett stort kontaktnät. Detta kommer bli hur bra som helst!

Kommentera