På väg till Kuba
Vi hoppade på kryssningsfartyget på nyårsafton och kvällen spenderades ombord.
Vi startade nyår vid poolen och med Moêt Ice för att sen piffa till oss i hytten.
Vi hade bokat bord på en av båtens a la carte restauranger som inte ingår i all inklusive konceptet. Där åt jag en getostsallad till förrätt följt av en fantastisk carpaccio och till huvudrätt blev det en surf and turf.
Vi fortsatte med Moêt som fördrink. Till förrätterna drack vi en sauvignon blanc från Cloudy bay. Till varmrätten fick jag lyxen att dricka en Opus One och jag har numera ett nytt favorit vin när det gäller röda viner.
När middagen var klar begav vi oss upp på pooldäck där nedräkningen till 12-slaget skulle ske. Jag hade dessutom tagit med mig discokulor från Sverige att dricka ur på nyår och dom fick skapligt mycket uppmärksamhet.
Vilket härligt nyår ni hade. God fortsättning på det nya året.