Skönhet

Liten men grym

Volym

Den är inte stor men jag lovar att den kommer göras ett stort intryck. Detta är min favorit volymprodukt just nu. Du sprayar den direkt i hårbotten eller så “puffar” du ut lite i handflatan och masserar in i hårbotten. “Puffar” är faktiskt ett bättre uttryck än sprayar, för det känns som man puffar ut lite av det magiska innehållet som sen ger en fantastisk volym, textur och ett lyft ända ifrån roten.

Denna lilla produkt är magisk!

Jag använder Invisiblewear Pump Me Up både på hår som redan varit stylat som jag vill styla om utan att behöva tvätta det. Har jag nytvättat hår så torkar jag det och sen använder produkten. Helt plötsligt får man fin volym även på ett låååångt nytvättat hår.

Här hittar du flera Paul Mitchell produkter till bra priser

https://youtu.be/ZWSZekEwMpM

PAUL MITCHELL

VITLISTADE PRODUKTER UTAV DJURENS RÄTT

Paul Mitchell grundades för 25 år sedan av frisören med samma namn. Han hade en vision om att skapa en serie med produkter som skulle göra det lättare för såväl frisören som kunden att styla och vårda håret.

Idag är varumärket globalt och växer stadigt. sajter som Bangerhead erbjuder massa olika av Paul Mitchells härliga produkter.