3:e hjulet och superglad

Emma
Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag och vi (jag och sambon) hade bokat in med våra fantastiska vänner Beatrice och Johannes att vi skulle hitta på något kul. Vi bokade in oss på Escape Stories för att lösa uppdraget i rummet “The last manuscript” och efter det en middag på American Table.

Sen visade det sig att min sambo var tvungen att bege sig till typ Holland eller Belgien eller vad det nu var för ställe han skulle till och jobba så jag fick snällt vara 3:e hjulet med Bea och Johannes på vårt uppdrag att lösa gåtan om det försvunna manuscriptet. Som tur är hann han lagom hem till att vi skulle äta middag så lite sambokärlek fick jag ända. Sen kan jag faktiskt inte påstå att jag kände mig som nåt 3:e hjul egentligen för med sånt grymt sällskap så funkar det inte så.

Ha ha ha vill ni se någon som känner sig som 3:e hjulet kan ni kolla in DENNA länk.

Har du testat något Escape Room? (det finns flera stycken i Stockholm) Jag har gjort det två gånger nu och jag tycker att det är superkul. Det är svårt, klurigt och ibland inte helt logiskt, men jag älskar utmaningen. Vi klarade vårt rum igår med 1 minut till godo. Du har 60 minuter på dig att lösa uppdraget och dom 60 minuterna bara swishar förbi kan jag säga.

Sån kul grej att göra tillsammans jag rekommenderar att man är 3-4 stycken i ett rum. 2 är för lite och 5 blir helt enkelt lite rörigt. Stället vi var på igår kan jag verkligen rekommendera det var ett kul rum och personalen var supergulliga. Ni hittar deras hemsida HÄR.

Här är vi efter att vi klarat uppdraget!

escape stories

Middag

16805510_10154873481801070_1516766173_o

1 comment / Add your comment below

  1. Så jäkla kul!! Och du var verkligen inte tredje hjulet.. vi var ett grymt team helt enkelt! Favorit i repris snaaaaart tack… ????

Lämna ett svar

Till startsidan