Igår besökte vi hotellets high end restaurant och där finns inga menyer utan det serveras en färdig avsmakningsmeny och denna kväll bestod den av 14 olika rätter.
Det serverades allt ifrån vegetariskt, hummer, pilgrimsmusslor, fisk, kalv, lamm och desserter. Allt lagat i dom mest konstiga men helt fantastiska kombinationerna.
Melon serverades och smakade sushi, svamp bakade med banan, kalv tillagade ihop med vindruvor, tonfisk med frystorkad öl, hallon och gurka, brownies med champinjoner och vinägerglass är några av dom olika smakerna vi fick uppleva. Hur märkligt det än kan låta så var middagen en helt underbar upplevelse både för ögat och munnen.
Kvällen avslutades med en dubbel espresso sen var det bara att försöka ta sig tillbaka till rummet igen väldigt mätta och belåtna.
Här är några tyvärr ganska kassa bilder från kvällens middag
Här befinner jag mig nu, under ett parasoll vid poolen för ytterligare en dag i solen.