Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Äntligen är det dags för nåt jag längtat efter

Äntligen är det dags för lunchpole

Jag är inte världens bästa på att träna på kvällarna, jag älskar att träna mellan 11-14 på dagarna. Den tiden har jag mest träningsenergi och orkar att ta i på ett annat sätt än på morgonen eller kvällen. Men äntligen kommer en lunchklass i det jag tycker är roligast att träna.

Lunchklass i pole dance

Efter nyår kommer det komma en lunchklass med pole dance, sååååå himla glad för det. Om du också gillar att träna på lunchen så ska du såklart vara med på den. Gruppen kommer funka för nybörjare och till dom som kört lite innan.

Jag kommer länka i bloggen så fort det går att anmäla sig eller så håller du koll på Studio Dancing Queen hemsida som du hittar HÄR.

Jag peppar iallafall redan nu för att få köra pole igen efter nyår. Häng med vettja!

Me on the pole

Lämna ett svar

Till startsidan