Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Check på det

Broadway New York, Las Vegas och London West End

Nu har jag varit på show på dom tre ställena som jag absolut tycker att man ska ha varit på om man gillar den typen av underhållning.

För några år sen fick jag se American Idiot på Broasway och Las Vegas har jag sett ett helt gäng med shower och musikaler. Men mina favoriter i Vegas är Le Rêve som går på Wynn och även på MGM Grand Hotel.

Nu har jag äntligen fått checka av West End, London också. Vi såg fantastiska Mamma Mia! Jag sett här hemma massvis med gånger när den spelades på Cirkus, men det blev nåt extra magiskt att se den på Novello teatern i London. Det var en fantastisk föreställning, vi hade grymma platser och ja jag skulle kunna se den igen.

När showen var slut och vi skulle bege oss iväg stötte vi på två av skådespelarna i musikalen nämligen huvudrollen Sophies kille Sky och Sophies kompis Ali.

mamma mia!

Lämna ett svar

Till startsidan