Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Core träning och NHL killar

Vart tog den här dagen vägen?

Är hemma efter att varit på gymet och haft 2 klasser en pump och en core. När jag under den första klassen blickade in i spegeln i aerobicsalen såg jag att mitt tappra försök att få bort allt glitter från gårdagen hade gått sådär. Så mina kunder hade en blåglittrig instruktör idag, men jag gillar ju glitter så kanske ska ta göra det till min grej 🙂

Jag skriver aldrig om enskilda kunder men måste ju bara nämna att det är en så himla snygg kille som är med på pumpklassen så jag blir ju till och med lite blyg (hoppas verkligen inte att han läser detta för då blir det ju lite lätt jobbigt….)

På coreklassen hade jag lagt in lite extra mycket balansövningar idag. Core står för kärnan i kroppen och man jobbar med bålstabilitet vilket innebär mage, rygg och bäckenbotten.

Varför är det bra att träna core? 

  • Tränar alla muskler i magen och ryggen (även dom djupliggand musklerna)
  • Hjälper dig att stärka musklerna som stödjer ryggraden
  • Ökad medvetenhet om hållning och kroppsmedvetenhet
  • Avslöjar dina svagheter så att du kan träna upp dem
  • Kan hjälpa dig att bli av med ryggont
  • Förebygger skador/smärta från rygg/bål
  • Bättre balans

Som ni kanske vet så är ju NHL i stan. Ottawas spelar mot Pittsburgh i Globen ska jag vara ärlig så är inte hockey något jag följer men det hade varit kul att sett matchen iaf. Jag är bjuden till “V” där Pittsburgh kommer att ha sin efterfest och jag var påväg att åka dit men jag behöver verkligen sova ordentligt då jag har otroligt mycket jobb imorgon så jag lämnar festandet men NHL killarna till dom andra, tyvärr!

Bjuder ist på 2 bilder från igår kanske inte så smikrande bilder för min del men men det bjuder jag på

Emma och Lina på Soap Bar

 

Emma, DJ Jimmie D på Solidaritet och Lina som leker DJ

Lämna ett svar

Till startsidan