Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag klarade det!!!!!

Vad har jag klarat?

Idag gjorde jag både det praktiskt och teoretisk provet på den andra vinutbildningen jag gått. Jag har tidigare blivit godkänd i Betygskurs 1 i vin hos Munskänkarna. Nu har jag pluggat en Druvkurs och igår var det dags för provet.
Jag vet mest nervös för det teoretiska även om jag inte alls var säker på att klara det praktiska. Men jag hade inte på långa vägar pluggat lika mycket som jag gjorde inför provet i den första utbildningen. Men jag vill passa på att tacka alla duktiga lärare vi haft och framför allt Mikael Karlin hade inte ens gjort provet om det inte varit för honom.
Hur gick det då?
Jag skulle klara av att veta alla druvor det var i dom sex olika vinglasen framför mig och jag skulle ha 70% rätt på det teoretiska provet.
Jag fick reda på direkt efter provet att jag klarat det praktiska men visste fortfarande inte hur det gått i det teoretiska…
Men jag fick just ett mail som bekräftade att jag klarat det. Med hur många % vet jag inte än men jag gjorde det! Hur glad är jag då. Hur snabba är dom inte på att ge besked, me like. Jag hatar att vänta på besked, det är inte min grej.

Jag klarade de!

Jag klarade alltså min andra kurs i vin på första försöket i både det teoretiska och praktiska. Är det ok att ge sig själv värsta klappen på axeln? Jag kanske till och med ger mig själv en high five.

Detta var vinerna jag skulle hitta druvorna i

Lämna ett svar

Till startsidan