Jag vill vara på Barrys Bootcamp, tänker inte låta det bita på mig,

Jag har åkt på nåt jag varken vill eller har tid med

Jag har fått jordens hosta och lever sen igår på Alvedon…. Jag orkar inte jag ska ju träna. Men jag vägrar låta det bita på mig och tänker vara frisk på måndag för då är det pole dance på Studio Dancing Queen och på tisdag ska jag till mitt nya träningsställe Barrys Bootcamp.

Bor du i Stockholm eller Göteborg och inte har testat så rekommenderar jag dig verkligen att besöka dom. Det har fått mig att tycka att löpning är kul och det trodde jag inte ens var möjligt. Plus att jag verkligen pressar mig på styrkemomenten.

Barrys och Studio Dancing Queen är den  roligaste träningen

Det mörka rummet i kombination med musiken och peppingen från instruktören gör att jag trivs som bara den att gå dit. Mitt vanliga gym har verkligen fått sista prio sen jag började på Barrys.
Ytterligare ett plus på Barrys är att här får du handduk, tvål, schampo och balsam plus att du inte behöver ha hänglås till skåpen utan dom låser du med en kod. Skönt att slippa släpa.

Just det en annan sak, dom tvättar mattorna du tränar på efter varje pass. Vilka gym gör det?

Här är grymma Sophie min instruktör på senaste passet

Det finns även småhanddukar till träningen, det behövs!
Kosttillskott från Better you är alltid med

Efter träningen är det lätt att fylla på i deras nyttiga bar

Lämna ett svar