Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Love Forever

Grand opening

I torsdags var det öppning för nya Love Forever butiken i Näsby park. Så efter min lyxiga dag på spat så tog jag bilen dit för att kolla in läget.

Butiken var proppfull med folk, fina kläder och god mat från Mitas Mat.
Naturligtvis kunde jag inte låta bli att shoppa lite. Jag som i vanliga fall inte gillar att shoppa i överfulla butiker gjorde ett undantag eftersom jag hittade en kimono jag inte kunde motstå, så köpte den i både blått och rosa. Sen hittade jag ett perfekt midjesmycke till baddräkten till poolpartyna i Vegas om 2 månader, plus att jag av bara farten fick med mig vita Henna tatueringar. Har ingen aning om när eller om jag kommer använda dom men på bilderna såg dessa sjukt snygga ut.

Förutom att jag träffade på Terece Almering som är “Love Forever” så var såklart Mita där eftersom det bjöds på hennes goda mat. Minette som jag är glad att jag lärt känna kom efter mycket om och men dit, 2 timmar sent. Deras resa dit bestod av både felkörningar, poliseskort och andra spännande saker. Minettes trevliga dotter Paulina var också med och jag träffade på Anki Bagger som jag träffat vid några tillfällen innan.

love forever

Lämna ett svar

Till startsidan