Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mamma och Mother

Restaurang Mother

Jag har ju en mamma, hon heter Solweig och är toppen. Men numera har jag en favorit Mother också och det är Melker Anderssons nya restaurang som heter just Mother.

Vi var där efter eventet med Victus Medical och Paul Mitchell, vilken mat dom serverade oss. Jag älskade maten och att det dessutom är helt fri från raffinerat socker gör ju både mig eller och min PT Anter extra glada.

Jag drack dessutom 2 stycken helt gudomliga helt färskpressade juicer och vet ni vad som gör juicerna ännu bättre är att dom är kallpressade.

Varför ska man dricka kallpressade juicer?
Att använda kallpress innebär att du får ut fem gånger mer näring än en vanlig juicemaskin. Vid kallpressning utsätts inte näringen för värme och syre, vilket leder till ökat näringsinnehåll. Du får en optimal näringsmässigt juice.

Dessutom slipper du alla e-ämnen och konserveringsmedel när dom pressar juicerna direkt i baren. Jag älskar deras juicer och kommer ist för att sitta på ett fik men en sunkigt juice hänga i baren på hos dom och dricka färsk kallpressade juicer.

Mer om maten i nästa inlägg.

Driftchefen Kenny och personalen tog hand om oss på ett fantastiskt sätt

IMG_1931

 

Gänget

IMG_1932

En av mina juicer <3

IMG_1933

Lämna ett svar

Till startsidan