Men asså hur avundsjuk kan man bli?

Avundsjuk delux

Min syster bor ju i Åre och jag älskar Åre och faktiskt speciellt på sommaren. Idag skickade hon denna bilden till mig och snacka om att jag blev avundsjuk. För det första att hon får rida varje helg och sen kolla utsikten. Hur vackert är det inte?

Jag vill också vara i Åre och rida, antar att jag måste åka upp snart och se till att fjäska lite så jag också får rida.

Kolla utsikten

4 comments / Add your comment below

    1. Ja, det är ju lite långt härifrån att bila men jag brukar göra det ändå och det är värt alla timmar i bilen när man väl kommit dit 🙂 <3

  1. Ja Åre är fantastiskt! Jag bodde där permanent och innan dess pendlade vi varannan helg 1994-2009. Mina barn gick i skolan där. Fantastiska år men också saker men inte tänker på när man bor i storstäder 😉
    Hösten är bäst i Åre <3

    1. Ja då känner du ju till Åre ganska bra 😉
      hösten är fantastisk men min favorit är sommaren, sen kan ju stämningen på vintern vara grym

Lämna ett svar