Vänner

Ung och dum eller gammal och korkad?

Förr kunde man skylla på att man var ung och dum

I lördags var jag definitivt inte ung och dum för det var ett tag sen man kunde skylla på det, så jag var väl gammal och korkad då. Fast det är skit samma för vi hade sjukt jävla kul.

Jag jobbade på Battle of the Pole i lördags och vi var inte klara fören kl 01 och då bestämde vi oss givetvis för att gå ut, det brukar snarare vara den tiden jag är hemma numera. Men sagt och gjort så begav vi oss till Vassa Eggen som tydligen stängde redan kl 02 vilket betydde att vi inte riktigt hunnit klart vår kväll tyckte vi. Jag smsade Anna för att kolla om hon kunde fixa in oss på nya nattklubben 05 och givetvis kunde hon det. Så några minuter senare var vi där.

Skålade och dansade hela natten

Vi hittade “vårt” bord och där skålade och dansade vi nästa fram till stängning, för att sen smita över gatan och avsluta eller snarare äta frukost på Mc Donalds.

Men jag ska erkänna att jag var förvånansvärt pigg trots endast 3 timmars sömn (och extremt dålig sömn även fre-lör) på söndagen. Men att komma hem kl 05.30 på morgonen får tillhöra dom unga och dumma, jag ska genast sluta vara gammal och korkad 😉

Tack alla för en kul kväll, ja eller natt. Mer om Battle of the Pole kommer snart i ett annat inlägg. Tydligen hade vi så kul att jag inte fotade något under kvällen och det enda jag hade var en print från en interngrej i min telefon. Marie hur var det nu den kallades?

Anita och TELEVINKEN

Nu ska jag iväg till gymet för att träna bort helgens alla synder, tror iof att det krävs bra mycket mer än bara ett träningspass för det. Men nu ska jag leda ett spinning och ett magpass på Balance i Solna.