Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Midsommar firas på landet

Midsommar hör ihop med landet

För mig hör midsommar ihop med landet, stan är jag i så mycket ändå. Vi firade med klassisk midsommarlunch, snapsvisor i trevligt sällskap. Kvällen bjöd på mer god mat och sällskapsspel eftersom vädret inte visade sig från sin bästa sida.

Idag är det dock som det ska igen med vädret strålande sol, varmt, vindstilla och fågelkvitter. Jag var bjuden på bröllop på midsommarafton men tackade nej eftersom vi skulle haft gäster, nu blev det inte riktigt som jag trodde…..

Bröllop vs Midsommar

Men jag fick veta att dom haft ett fantastiskt bröllop och vi hade en supermysig midsommar på landet. Jag var nere helgen innan midsommar och hjälpe min vän med att förbereda bröllop så jag fick ju vara med på ett hörn iallafall. Även om det inte riktigt är samma sak.

Midsommarlunch

Midsommardessert i solen

Jag hade med mig bröllopspresent till Nina och Patrik som skulle gifta sig. Det var champagneglas som satt ihop med ett smycke i silver som min mamma gjort.

Sen var det mammas hemmagjorda flädersaft även den med ett silversmycke med hjärtan och deras namn plus datumet som dom gifte sig. Anledningen till att det var flädersaft och inte skumpa var för att hon är nämligen gravid. Så dom fick även en blöjtårta med barnkläder och barnprodukter i.

Tack mamma för hjälpen med presenterna

Blöjtårta

Lämna ett svar

Till startsidan