Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min godisskål är påfylld

Har ni en godisskål hemma?

Jag har såklart en godisskål men den består inte utav vanligt smågodis och choklad, för skulle jag ha en sån skål ståendes hemma skulle jag rulla fram. Jag har alldeles för lätt att lägga på mig.

Istället har jag en skål fylld med dessa saker som ett alternativ till det vanliga godiset. Det är mina favoritbars Flapjack från Better You, Chia Go, Reserol, Rawboll, Gin-Gins, Esthechoc och silicea.

Idag har jag dessutom fyllt på skålen med massa godsaker ifrån BioFood. Raw bite har jag ätit förut och vet att jag gillar, sen är det några för mig nya choklader med hög kakao och innehållet i den lilla påsen med björnen på ser ut som sådana godisrullar och jag har gett flera till syrrans ungar och dom älskar dom.

Jag är mest sugen på att prova Pana Chokladen med nötter och Planet Organic som är som småkakor fast endast sötade med kokossocker.

Lämna ett svar

Till startsidan