Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina nya små vänner

IVYBEARS

Jag har börjat med nya tillskott och jag är såååå glad över dessa. Istället för att hålla på att svälja massa tabletter så tar jag helt enkelt en björn. Ivybears är gummi vitaminer som är vetenskapligt framtagna och det grymma med mina nya små vänner är att dom smakar grymt gott. Ivybears är Europas mest sålda gummi vitamin. 100% vegansk, fri från gluten och soja.

Just nu äter jag två olika med ska även testa en tredje.

IVYBEARS SKIN

Dessa hjälper dig att boosta din hälsa. Dom är framtagna för att ge dig en ungdomlig och återfuktad hud. Hyaluronsyra och kollagen ger din hud näring och kraft till att påskynda förnyelse processen, av din hud.
Förnyelsen börjar redan från insidan och jobbar sig ut.

IVYBEARS RESTFUL SLEEP

Dom här björnarna ger dig ett inre lugn och stöd till den naturliga sömnen. Björnarna innehåller högdoserad laktium-, L-Theanin- och citronbalsamsextrakt.
Säkerställer balans och stödjer sömncykeln i stressiga livsfaser. Vitaminerna ger inre lugn och balans på ett naturligt sätt, samt stödjer den naturliga sömnen.
Innehåller inga artificiella sötningsmedel eller smaker eller Titanium Dioxid

Jag ska även snart börja med IVYBEARS Woman´s hair vitamins. Dessa är som ni kanske förstår är vitaminer för håret.

Blir du nyfiken och vill läsa mer eller kanske shoppa egna så finns dom på waustore.se vilket är en svensk sida som säljer dessa.

Björnarna i fjällen

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan