Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pole Dance Camp på Studio Dancing Queen

Denna helg är det Pole Dance Camp

Denna helg kör Studio Dancing Queen ett pole dance camp både för oss nybörjare och dom som är på en mer avancerad nivå. På schemat står dans, pole dance, core och stretch, jag passar på att vara med på dom klasserna jag känner att jag vill prioritera trots mina skavanker.

Jag och mina jäkla skador

Jag har ju lyckats med att dra på mig lite skador såhär i början på terminen. Jag sträckte raka magmuskeln när jag skulle visa en kund några coreövningar utan att ha värmt upp. Sen har jag en längre tid haft problem med baksidan av låret och den började strula direkt när träningen startade, plus att jag stukat foten och det gör svinont så fort jag inte trampar exakt rätt på foten.

Sen är min rygg helt paj, men det är ju inget nytt. Förutom alla skador i ryggen så har jag faktiskt även opererat den. Jag ska egentligen prioritera rehabträning men det är med handen på hjärtat inte lika kul. Men det är bara att bita i det sura äpplet och göra plus att jag har lite tider bokade hos min osteopat. Med den kombon hoppas jag att bli lite bättre iallafall, för att bra har jag gett upp hoppet om.

Det var såååå varmt i studion idag så tro mig att jag blev glad att jag tagit den väskan som mitt grepp låg i. För att klättra och göra trix på stolpen när man är supersvettig är verkligen inte lätt. Snurra och dansa går fint men inte att träna på att göra massa svåra trix som man inte ens kan utan att vara svettig.

Studio Dancing Queen

Bild från i somras när vi var i Kungsträdgården och körde pole dance

Grepp

Pole Dance är fortfarande den roligaste träningen jag provat på!

Lämna ett svar

Till startsidan