Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tänkte att jag skulle presentera…..

Emma
Tänkte att dessa behövde presenteras

Jag vet att jag lagt in bild på denna grymma grupp tidigare men eftersom dom är så galet härliga och förgyller mina veckor så presenterar jag dom gärna igen.

Det är min seniorgrupp som jag har på Balance i Solna varje onsdag. samma dag har jag även en mamma/babyklass och två stycken grupper med personlig träning. Den ena gruppen är fokuserad på styrka och den andra på löpning.

Jag kanske ska lägga upp lite av löppassen här i bloggen. Lovar det kommer.

Min seniorgrupp är ca 40 personer på plats varje vecka och åldern varierar från 63 till 89 år och alla kämpar på som bara den. Känn ingen press när jag nu berättar att dom gör både burpees och get ups varje vecka. Förutom att dom är grymma på att träna så är dom dessutom fantastiskt trevliga.

Mina seniorer <3

seniorgrupp

Lämna ett svar

Till startsidan