Upptäcktsfärd i Hongkong

Vår helg i Hongkong

Efter en skön flygresa var vi framme på torsdagseftermiddagen i Hongkong.

Vi kom fram till hotellet, gjorde oss hemmastadda och beundrade utsikten, wow säger jag bara. Vi bodde på Hotel Icon och förutom att det var ett fantastiskt storstadshotell så hade dom en tjänst som var grym. Vi fick nämligen en telefon som vi kunde använda hur mycket vi ville. Det allra bästa var att via den hade jag nätverk och kunde vara uppkopplad på min egen mobil vart jag än befann mig. Hur bra extra tjänst är inte det?

Hotel Icon

Hotellets telefon vi hade fr tillgång av

På kvällen hade vi bokat middag på en kinesisk restaurang, där vi åt en 4-rätters middag. Fläsksida, soppa, kyckling och dessert stod på menyn. Jag är egentligen inte så förtjust i kinesisk mat men självklart måste man ju besöka en restaurang med det köket när man är i Hongkong.

Förrätt

Fördelen med att flyga business

Du fäller lätt ner sätet till en säng och sova sig igenom resan, du kan bestämma om du vill ha en hård eller mjuk madrass. Blir du trött i ryggen är det bara att sätta på massagefunktionen och av någon anledning är alltid personalen så mycket mer serviceinriktade… En 4-rätters meny serverades till middag och givetvis har du flera rätter att välja mellan. sen kryssar du själv i vad du vill ha till frukost efter att du sovit. Espresso, kaffe, te, smoothies, färsk frukt, omelett, croissant, juice, pålägg osv

Självklart har jag inga problem att flyga ekonomi så länge jag får resa och se världen. Men ska erkänna att man gärna uppgraderar till business då det faktiskt är bättre på alla sätt.

Liggandes i min säng och tittade på Netflix

Lämna ett svar

Till startsidan