Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Välgörenhetsmiddag

Emma
Igår var vi på en välgörenhetsmiddag

Jag hade bjudit med mig min bloggvän Katarina igår på en välgörenhetsmiddag på Grand Hotel. Vi möttes upp på Strandvägen 1 innan vi sen promenerade bort mot middagen.

Det var en middag med massa underbara talare som på ett eller annat sätt stödjer Unicef. Antingen så jobbade dom för organisationen eller så skänker dom en hel bunt med pengar.

Det var mycket tårar under kvällen då det både pratades, visades bilder och filmklipp som det ena var mer gripande än det andra. Vi fick träffa personer som jobbar på fältet och vet hur det ser ut i verkligheten på alla ställen som Unicef finns, tyckte att jag hörde att dom finns på 190 olika ställen i världen.

Vi fick så otroligt mycket information och jag fick flera gånger torka både tårar och snora lite i linneservetten, det är tillåtet på sådana här tillställningar.

Jag grät faktiskt så mycket att vid ett tillfälle när jag gick ut för att besöka toaletten så frågande en i Unicef personalen om jag ville ha resorb för att slippa min huvudvärk från alla tårar, hur omtänksamt är inte det?

Tror vi var ca 50-tal gäster på plats som i allt det jobbiga även hade en trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap, fantastisk servis och fick mottaga en massa information.

Middagen hölls i fantastiska Spegelsalen på Grand Hotel

SZCK4760

Konferencier för kvällen var Jenny Strömberg

FOAZ4849

Till bords

JTLO2401

Förrätt
Brännvinslagrad med citronkräm och kryddost

AVRH4378

 Varmrätt
Örtbakad fläskkarré med citronglaserade morötter, mini paprika
och en helt gudomlig bordeauxsås

VDZG3151

Dessert
Färska bär med gammaldags vaniljglass och mandelskorpa

YISQ9302

Abba Björn var på plats
så passade på att ta en bild när vi stötte på varandra i garderoben

17201230_10154959443546070_8943754623827461519_n

Lämna ett svar

Till startsidan