– Vet du inte vem jag är?

Jäkla gubbe!

Idag när jag var på väg till ett företag för att hålla en dansklass. Ja, det är ju också sjukt att jag skulle hålla en dansklass. Jag har inte haft en sån klass på 7 år….. Men det gick faktiskt bra.

Men som vanligt åkte jag elsparkcykel dit, jag åker alltid dom mellan mina jobb. Så glider jag försiktigt upp på trottoaren för att parkera precis som jag alltid gör.

På en tom trottoar med bara en gubbe som jag bromsade in för och även satte i ena foten i marken för, ska han börja gapa om att jag inte får vara på trottoaren.
Jag sa först lite fint att det får jag visst och att jag skulle parkera. Men det lyssnade han verkligen inte på så gubben i 65-års åldern började istället skrika och fråga om jag inte visste vem han var och skulle visa hans bricka han hade runt halsen.

Ja, jo du har säkert jobbat på kommunen (jag skulle in på kommunen och tror han kom därifrån med sin bricka) i 55 år men jag vet INTE vem du är. Helt ärligt skiter jag i det också.

Gubben fick veta att han var en gubbe och borde skaffa sig ett liv. För då var jag trött på att han inte lyssnade på mig utan bara tyckte att jag skulle veta vem han var, SUCK!

Det är enkelt, visa hänsyn oavsett om du går, cyklar, åker sparkyckel, bil eller något annat. Då blir både livet enklare och trevligare. Sen ska du inte tro att du är någon….. ALLA ÄR NÅGON!

Jag älsakar elsparkcyklarna, dom tar mig fram snabbt, miljövänligt och jag åker vart och när jag vill. Jag slipper kliva ner i nån tunnelbana, leta parkeringsplats eller trängas med folk på bussen. Perfekt!

Lämna ett svar