Träning & Hälsa

Tidningen Amelia

I förra nummret av tidningen Amelia fick jag möjligheten att göra ett kom i gång repotage tillsammans med reportern Hella Mörner. Tänkte att ni skulle få ta lite del av det i detta blogginlägg.

Jag kom hem för en stund sen har varit på Medborgarplatsen och kört en dansaerobic, det är en liten sal så det rymmer inte så mycket kunder men ist är det alltid mycket energi på den klassen vilket såklart är jätte kul som instruktör. Innan var jag på DnEx och körde en boxningsklass, dom är så kul att träna för vad jag än hittar på med dom är dom alltid till 100% med och kämpar maximalt hela tiden.

När jag gjorde kom i gång repotaget delades det upp i 5 olika steg tänkte att jag lägger in det i lite olika bilder, dom först 2 bilderna var ju skärpan sådär på, jag vet!