Träning & Hälsa

Ny dag, nya tag

Lät mig själv ta lite sovmorgon idag tyckte jag var värd det efter gårdagen. Nu ska jag strax iväg och jobba. Men innan det så ska jag se till att få lita av den där högen gjord som jag skrev om igår.

Idag efter förasta passet ska jag förbi Balance och fixa lite, sen ska Sarah träna på håruppsättningen idag igen inför hennes Gesällprov. det är tur att mina kunder känner mig så pass bra att jag kan komma i denna uppsättning och ändå bli tagen på allvar som boxningsinstruktör. För det är just boxning som jag ska ha som sista klass.

Sen ska det bli lite intressant att se om dejten hör av sig eller inte idag men en sak är säkert jag kommer inte släpa runt på mina saker utan jag åker isf hem och gör mig iordning.

Har inte riktigt bestämt vad för info jag kommer med idag men hoppas på att komma på nåt bra under dagen.

Så här fin vart jag sist i håret (så ser ni frisyren i kombination med träningskläder…..)