Träning & Hälsa

Besöksförbud

Trodde att jag äntligen skulle bli lämnad ifred av personen som har på olika sätt trackat mig i över 10 år då han fick besöksförbud i torsdags. Men vad tror ni personen gör? Jodå han bryter det redan på fredagen…. Har ju alltid vetat att han kanske inte är så smart men så j-la dum. Vet inte riktigt vad som händer då ärendet ligger hos åklagaren.

Tänkte spinna vidare lite på funktionell träning. Funktionell träning är just ju den hetaste träningstränden. Vad är då funktionell träning? Det är träning som är anpassad till vad vi gör i vardagen och på fritiden. Rörelserna anpassas allså till vårat vardagliga liv och man jobbar med flera muskelgrupper sammtidigt, man går också in på den djup liggande muskelaturen i kroppen även stabilitetsmusklerna runt om lederna. Man jobbar ofta på ostabilt underlad då det är ett bra sätt att komma åt just den djupa och stabilitetsmusklerna. Dessutom är vi från början inte gjorda att promenera på platt underlag så som våra golv och asfalterade vägar. Utan man kan väl jämföra underlaget mer med att gå i högklackat i Visby 😉 Jag jobbar jätte mycket med funktionell träning och tycker att det är super kul med balansträning. Det finns massa anledningar till att träna balans. Kan inte skriva om alla då det skulle bli typ en hel bok men det räcker igentligen med att säga att om kroppen är i god balans så mår den lite bättre.

Nu ska jag återgå till min dotter som gör allt för att få min uppmärksamhet, just nu står hon framför mig med en städmopp som mikrofon och dansar….. Vi har myskväll hemma med god mat och massa prat. Ha en toppen kväll ni med