Träning & Hälsa

Cykla till lugna favoriter

Satt i bilen vid lunch tid idag så slog det mig att jag saknade och att jag inte pratat med Håkan på hur länge som helst och tog genast upp telefonen och ringde Spendrups där han jobbar för det är så längesen att jag inte ens har kvar hans nummer. Sjukt kul att prata lite skit med honom och det bestämdes att vi ska försöka hinna med en lunch ev nästa vecka. Jag lärde känna Håkan när jag körde spinning på Spendrups för ca 4 år sen, han deltog på ett av mina pass vid ett tillfälle men återkomm aldrig då han tyckte att jag var för hård…. Men då vill jag tillägga att han brukar ringa mig ibland när han tränar då sitter han på motionscykeln, lyssnar på lugna favoriter och pratar med mig i telefonen, ja då förstår ni nivån på hans träning och alla ni som tränat för mig vet ju att nivån är något högre än det 😉

Nu ska jag väcka Lina och dra upp min dotter ur badet så vi kan få i oss lite mat.

Hörs snart