Träning & Hälsa

Ute kväll i Örebro

Jaha ja, då har jag fått den sämsta servicen på så jätte länge! Kvällen började med sällskapsspel hemma hos en vän efter det gick dom i förväg för att äta middag. Jag och Lina skulle sluta upp lite senare då vi iredan hade ätit. Vi gick sen vidare till ett ställe som heter Frimis där vi stod på gästlistan och det var ju för väl eftersom det var en galet lång kö, det som var annorlunda var att trots lista så fick man betala entré, har aldrig vara med om det förut, men visst det var väl ok. Men väl inne så möttes jag av den sämsta servicen jag fått på evigheter. Men trots det så var det som vanligt en kul kväll ute, kan ju inte bli annat med en sån galen vän som Lina. Dessutom fick jag en ny sammarbetspartner men det tänker jag inte berätta om fören det är helt klart. Krogarna stänger kl 02 i Örebro så vi hamnade på en efterfest på Stora hotellet men vi vart inte så långvariga utan åkte hem ganska snart.

Mingelbild från Frimis

Vänskap

 

På efterfest…. 

 

Lina gör snöängel på Stortorget

Skål