Träning & Hälsa

Vintersporter

Jag hatar att frysa och tycker inte speciellt mycket om vintern, fick jag välja så skulle det vara vinter i dec mån från 1:a till sista och sen var det över, snöa får det göra på kvällarna när man inte har bråttom och blåsa är förbjudet. Men eftersom vi bor i Sverige som jag förövrigt älskar så är det bara att acceptera läget och göra det bästa av det.

Så jag hoppas att snön iaf håller i sig till helgen hörde att det skulle bli plus grader nästa vecka. För bara man klär på sig ordentligt och inte är stressad så kan det vara mysigt att vara ute i snön och det finns en massa olika vintersporter. Ja har provat en del olika så som hockey, ringett, hastighets- långfärds och vanliga skriskor, längskidor, slalom, bräda, telemark och kälkhockey. Sen har jag badat eller igentligen simmat isvak det var en schysst adrenalinkick. Har du förslag på nån vintersport jag ska prova i år så berätta gärna.