Träning & Hälsa

Träning

För dig som inte tränar så är det bara att höra efter i bekantskapskretsen om det är någon som håller på att flytta så är det bara att hugga i. Shit vad jobbig det är jag har hållt på själv hela dan, fick som tur hjälp av världens snällaste lite senare. För det var ett gäng fula ord när jag fick tömma hela förrådet för att bl.a. komma åt sängen som stod längst in. Envis som jag är så får jag ut den (det är en 160 cm säng med ram på) men jag var så jätte glad när hjälpen kom så jag slapp använda fler fula ord.

Har nu flyttat in alla saker hos Karin träffade hennes chef idag också, Anna Skipper. Men jag kommer att bo kvar hos Lina 2 dagar till, hon har fått en “hej då och tack för att jag fick bo hos dig” present. Presenten har en historia, som inte är kul för någon annan än för Lina och mig, tro mig jag har försökt att berättat och bara mötts av konstiga blickar……..

Men med den här presenten behöver Lina iaf inte vara själv när vi flyttar