Träning & Hälsa

Storstädning

Inte hemma dock, även om det just nu behövs med tanke på alla saker jag inte hunnit få iordning på i nya lägenheten än. Men jag har storstädat PT rummet på gymet och tro mig med 15 killar och 4 tjejer i det lilla rummet så behövdes det. Hittade både det ena och det andra. Fast jag är nästa lite rädd att mina kollegor inte kommer känna igen sig imorgon när dom kommer till jobbet.

Jag har faktiskt slutat jobba nu och ska ta mig hem dom 150 meterna jag har hem till mig för imorgon väntar en skön lerinpackning på Spa salongen som finns 4 trappor upp i samma hus som gymet.

Just det en sak till, jag passade på att prova en spikmatta idag som Anna (en av yogainstruktörerna) lånat ut och nu blir det att inhandla en sån till mitt projekt i januari. Vad som händer då kommer ni få ta del av så småning om. Men det är en jätte spännande sak……..

Ha en trevlig afton