Träning & Hälsa

Interntbidning

Daniel Westling och John Hermiz började dagen med en genomgång, föreläsning och workshop och tiden går ju fort när man har kul så det var lunch dax efter det. Till lunch fick vi kyckling alt. kalkon sallad från Sandys och det funkar ju alltid.

Efter lunch var det dax för Martin Augustsson och Mats Hagedorn att köra testmetodik. Vi fick göra testerna själva och till min förvåning så låg min obalans i höger sida så det blir att jobba lite extra på det, annars så låg jag bra % mässigt.

Vi fick göra tester där man utgick ifrån max i täta bänkpress sen skulle man klara en viss % i olika övningar efter det. Plus att man kunde utläsa vissa obalanser i kroppen. Alla övningar gjordes super strikta och det fanns inte en möjlighet till att “fuska”. Så efter att fått resultaten fick jag ännu en sak att jobba med till mitt upplägg i januari. Oj oj det kommer att bli hårt i januari men jag kommer iaf att ha tiden då jag kommer att jobba lite mindre. Hur upplägget kommer att se ut kommer jag återkomma till när det närmar sig.

Ha en fantastisk lördag!