Träning & Hälsa

Emma Thorsell nr 2

Dom trodde att jag var en annan Emma Thorsell. Var uppe på kliniken idag och fick min ansiktsbehandling och alla trodde att lärarens dotter skulle komma då hon heter Thorsell i efternamn och har en dotter som heter Emma. Men det var det ju inte men efter att ha pratat med Birgitta som hon hette så kom vi fram till att jag och Emma är vänner på Facebook.

Känns iaf otroligt skönt efter behandlingen idag, bestämde oxå att vi ska göra upp en mer strukturerad plan för vilka behandlingar jag ska göra och skräddarsy kurer till mig.

Idag började jag dagen med en power walk efter det så åt jag svarta lådans fantastiska frukostbuffé som finns på Balance varje vardag. Ska nu iväg och hämta saker i gamla lägenheten och hos Lina sen förbi Linas jobb och äta lunch med henne. Saknar henne nu när vi inte ses så mycket.