Träning & Hälsa

Julhelgs bilder

Julhelgs bilderna kommer här

På julafton hälsar vi såklart på min pappa på Längbrokyrkas minneslund, vi väljer att åka dit när det blivit mörkt eftersom att det är otroligt vackert med alla ljus och den snön som faktiskt fanns på julafton

 

 

Sen är det tydligen “alla glesa granars jul” den första är de bästa morfaren Reidar som försökt hitta en fin….. hur det gick kan ni ju själva bedömma. Den andra finns i världens bästas trappuppgång men jag kan ju lika gärna börja skriva hans namn och han heter Berndt

 

 

 

På juldagen var det ju utgång och men på bilderna är bl.a. vännen Emma, barkillarna Jacob och Jonas på Frimis och Örebroguiden Anders med kameran i högsta hugg

 

 

 

På vägen till Frimis träffade jag på en gammal vän, kollega och granne som just fått en liten Alexander 1 vek gammal