Träning & Hälsa

Nyårsplanering

All nyårsplanering är klar, äntligen! Jag träffade en av mina bästa vänner Linda idag för att fixa lite med det sista i nyårsplaneringen. Av erfarenhet så vet man ju att bordplaneringen är bland det sista som gör eftersom att det alltid ändras och det gärna bara någon timma innan middagen börjar.

När vi just gjort klart allt så tillkom en extra och påväg hem ifrån restaurang Grill som vi satt på och planerade får jag självklart ett samtal till om en till som ska med men det löser vi imorgon…. Men ju fler desto roligare. Nu har vi iaf pressentationerna klara för alla gästerna, bordsplaceringarna och alla töntiga lekar som skall göras. Om jag vågar kanske jag lägger in ett inlägg om vad vi fnulat ihop idag……..

 

Planering i full gång på Grill och tack Sara för den gryma service du alltid ger