Maten
Meny för dag 3
Frukost: fruktsallad med jordgubbar, vindruvor, banan, melon smaksatt med lite soyayoghurt, färskpressad apelsinjuice och lakrisrotste.
Lunch: sallad med grön och rödpaprika, gurka, isbergsallad, tomat, rödlök och fetaost till det lite olivolja och rödvinsvinöger
Middag: wokade grönsaker (squach, champinjoner, rödpaprika, rödlök, minimajs, broccoli) smaksatt med färsk chili, citron och ingefära med en klick soyayoghurt
Kvällsmat: en blandning av frukter med lite honung
Alla livsmedel jag använder är färska och om det finns tillgång även ekologiska. Det är en otrolig skillnad att äta som jag gör nu mot normalt. Men det är jättekul att försöka hitta på lite olika maträtter på det ändå lilla utbud man har att välja bland. Idag har jag även förberett inför imorgon lunch och lagt in jordärtskockorna i en citron och honungsmarinad. I kylen finns även färdigt ingefärsvatten hela tiden.