Träning & Hälsa

Meny dag 4

Tränade idag gjorde vi på Wasa Club i Vasastan, ett ställe med helt ok gym för att vara så litet som det var, men det roliga var att dom har squash också även om det inte vart nåt spel just idag så kanske nästa gång Berndt har ju ändå lovat mig att han ska lära mig. Vi körde ben och mage idag trots jobbig huvudvärk så känndes det ok. Men huvudvärk är nåt som jag väntat mig eftersom att detoxkurer ofta kan orsaka det efter ett par dagar men det är övergående.

Frukost: avocado med citron, fruktsallad med banan, vindruvor, clementin, russin, hasselnötter och lite soyayoghurt, lakrisrotste och färskpressad apelsinjuice

Lunch: var inte mer spännande än rester från gårdagens wok

Middag: inkokta jordärtskockor i citron och honung, ungsgrillade morötter, persiljerot, rödlök och lilamorot serverades med brysselkål, sparris och en soyayoghurt smakatt med dijonsenap, honung, örter och vitlök

Kvällsmat: blandade frukter och pepparmyntste