Träning & Hälsa

Dykcert

Idag har jag stressat runt som vanligt och när jag konstaterat att jag har fullt upp och kommer ha svårt att hinna med allt, så bokar jag på en lunchklass… Var det smart? Nej inte speciellt, men det är en sån rolig klass så jag kunde inte avstå. Det var en funktionell träningsklass på Forsgrenska badet.

Efter det speedade jag på till mitt förråd i Solna för att hitta min dykbok vilket jag inte gjorde, ist hittade jag mitt nya snorkelset. Får nöja mig med det och köpa en ny bok helt enkelt.

På “min” dykskola, Grodmansskolan på Östermalm, tittade jag på 1:a avsnittet av 4:a på filmen som ingår i utbildningen. Meningen var att jag skulle göra ett litet test efter det men vart sittandes och snackade dykning med Robban som jobbar där, tills det var dax att gasa vidare till Balance och här sitter jag fortfarande men ska hem om 40 min. Återkommer om dagens mat när jag landat hemma.