Träning & Hälsa

Tror han är rolig?

Varför har vissa människor en förmåga att bara vara elaka hela tiden? Fast jag vet inte om han är det medvetet eller om han tror att han är rolig. Men jag tror på det sistnämda endel, eftersom han alltid skrattar när han sagt nåt “roligt”. Eller om han njuter av att vara elak och skrattar för det. Vad man än säger får man en gliring till svar, även om man inte ens pratar med honom. Bäst är han också på alllllllt, tycker han själv iaf. Namndroppa är något han grym på så det “låter” som han känner massa folk allt, från träningsbranchen till kändisar. Jag orkar inte längre svara på om jag känner alla som han känner, sen vet jag ju inte om den personen tycker att den känner honom….

Jag stör mig sällan på folk och accepterat hur människor är men ibland måste man ju dra gränsen, eller hur? Hur orkar man jobba heltid med en sån människa? Som tur är så slipper jag det. Jag skriver om en person som ibland dyker upp i mitt liv men som tur är inte vidare ofta.