Träning & Hälsa

Så jobbigt

Igår var en av dom jobbigast dagarna på väldigt länge. Jag själv satt på ett fruktansvärt jobbigt möte. En av dom jag älskar mest läggs in akut på sjukhus, väntar idag på att få besked efter massa tester som gjorts. En av mina bästa vänners närmaste gick hastigt bort.

Tror att det var därför jag inte greppade vem som skrivit det bittra och sura kommentaren i inlägget “Dag 10” (3 inlägg ner) Men nu står det ju helt klart vem det är och jag förstår att du är sur och ledsen, men låt det inte gå ut över oss, utan gå vidare i ditt liv. Tror du att det skulle skada oss så har du tyvärr helt fel, snarare motsatsen. Vi inser hur skönt det är att ha någon som man tycker så mycket om. Jag tycker att det är ganska pinsamt hur en vuxen människa kan göra en sån sak. Fast är man inte själv lycklig låter man det ibland gå ut över andra det är inte helt ovanligt. Men vet du, jag tror och hoppas att du kommer att bli lycklig du med.