Träning & Hälsa

Telefonsamtal

Telefonsamtal som får mig att slippa frysa. Det fick jag idag, min dykinstruktör har blivit sjuk och vi får flytta fram utedyken till nästa helg. Nästa helg kan inte jag eftersom jag bokat upp så mycket kunder så jag kan vara ledig i 2 veckor, när VB och jag åker till Thailand. Jag gör helt enkelt utedyken i Thailand, tråkigt…, nej inte ett dugg. Men jag kommer att följa med på dyken med Grodmansskolan när jag kommer hem.

Detta innebär att jag fick en helt ledig helg trodde jag iaf. Men vart erbjuden av Balance att gå ett convent på söndag och det är klart att jag ville det. Conventet anordnas av The Academy där jag började för 1999 att utbilda mig inom träning och hälsa.

Men detta betyder också att jag tänker fuska lite med min detox, för jag och VB tänker gå ut och äta ikväll. Men jag har hållt mig till detox idag på dan. Meningen är att man ska gå 14 dagar på detoxkur och jag har nu gjort 15 dagar så jag tycker att det är ok. Men jag har ändå tänkt att hålla mig till lite detox mat i fortsättningen också. Men kommer att blanda in mer kolhydrater och protein, men hålla mig ifrån mycket av det andra.