Träning & Hälsa

Lite bilder

Segling, dykning, snorkling, gym, power plate, promenader och vindsurfing är några av sporterna vi hunnit med här borta. Bilder kommer på det. Men tänkte idag tänkte jag lägga in lite gott och blandat, vi har ju bara varit här i 3 dagar så dt finns ju inte så myket bilder att lägga in än, men några iaf. Vädret är underbart, mäniskorna är super, hotellet grymt, maten god jag skulle kunna göra listan hur lång som helst men jag tror att ni fattar.

Just nu hr vi just kommit tillbaka från ön till hotellrummet och ska förbi gymet en sväng. Blir säkert ett dopp i poolen efter träningen, eftersom det blivit det efter träningen hitills. Idag kommer det bli en lugnkväll på en av hotellets restauranger då vi imorgon ska ut med dykbåten.

Bild ifrån frukostmatsalen

En av 3 pooler på Evason hotell

Kort tagit från Evasons Six senses Spa avdelning med små utomhus behandlingsrum

Från hotellets privata ö

Kanske den roligaste skylten i Patong

Middag i Patong