Träning & Hälsa

Ångrar mig ganska m

Ångrar mig ganska mycket att jag inte lyckades få med mig min kalender. Trodde i ett dumt ögonblick att jag skulle koppla bort allt jobb när jag var här,Ångrar mig ganska mycket att jag inte lyckades få med mig min kalender. Trodde i ett dumt ögonblick att jag skulle koppla bort allt jobb när jag var här, men borde ha lärt mig att det inte riktigt funkar så. Ist får jag nu gå runt med anteckningsblock och penna. Vilket kommer betyda en massa dubbel jobb n men borde ha lärt mig att det inte riktigt funkar så. Ist får jag nu gå runt med anteckningsblock och penna. Vilket kommer betyda en massa dubbel jobb när jag kommer hem. Men men… Däremot har vi börjat smida lite nya planer vad det innebär återkommer jag till. Det jag än så länge misslyckats med under