Träning & Hälsa

Mobilblogga

Mobilblogga verkar funka för det mesta från Thailand. men inte alltid ser jag nu när jag är inne på bloggen för första gången på ett par dagar. Ett inlägg har försvunnit och ett ser ju inte riktigt klokt ut, men så e det!

Idag har vi “moppat” runt hela dan. Tror att vi tagits oss fram på alla olika vägar och det som inte ens ser ut som vägar på södra delen av Phuket. Moppe är ett superbra sett att ta sig fram på, att kunna stanna vart man vill och hur länge man vill. Dessutom går dom en aningen fortare än vad dom gör i Sverige. 

Vi har sett allt från tempel, bygget av världens största Buddha, elefanter, stränder, shops, restauranger, djungel (det kanske är att ta i men det ser iaf mer ut som djungel än skog…) byar, turister, Thailändare och en galen vänster trafik.

 

Bild från hotellets ö, Bon Island