Träning & Hälsa

Chockträna dig i toppform

Vill du komma vidare i din träning. Isf vill jag tipsa er om en bok. Boken heter “Chockträna dig i toppform” och är skriven av Jari Ketola. Den är helt ny och kom ut i handeln bara för en månad sen.

Såhär står det på baksidan:

Chockträna dig i toppform vänder sig till dig som redan idag tränar mycket och som söker nya övningar och träningsformer. Det är den perfekta boken för dig som har fastnat i träningen och för dig som vill få större och synliga muskler.

Chockträning är en explosiv form av styrketräning som har utvecklats för att hjälpa tävlingsidrottare prestera bättre. Den personliga tränaren och föredetta elitidrottaren Jari Ketola har vidareutvecklat chockträningskonceptet för att anpassa det till alla träningsintresserade som vill utmana kroppen. Genom chockträning blir du starkare och mer exlosiv samt får bättre spänst och kontroll över kroppen.

Här får du tips på träningsupplägg, cirka 60 tuffa och insirerande styrkeövningar samt olika “chockmetoder” för effektiv muskelträning. Allt du behöver för att behålla träningsmotivationen och fortsätta att utvecklas.

Vill du läsa mer eller beställa boken kolla in Jaris hemsida här