Träning & Hälsa

Inför klassikern

Träning inför Svenska klassikern. Jag har nu berättat för vänner och kollegor att jag ska träna och utföra klassikern. På bloggen kommer ni att kunna följa träningsupplägg inför Lidingöloppet som är det första jag kommer genomföra. Svenska klassikern går ut på att du ska inom ett år genomföra Lidingöloppet 3 mil, Vasaloppet 9 mil, Vätternrundan 30 mil och Vansbrosimmet 3 km.

Eftersom jag är en så gott som bara en styrketjej så kommer jag verkligen få börja från grunden med att bygga upp konditionen när det gäller löpningen. Simningen och cykel kommer gå lättare men skidor måste jag träna teknik då jag inte åkt längdskidor sen mellanstadiet.

Bloggen kommer varje vecka uppdateras med träningsupplägg så det är bara att hänga på om du är intresserad. Har du redan en god löpkondition så kan du alltid hänga på när lidingöloppet närmar sig.