Träning & Hälsa

Vecka 1

Om ni vill haka på eller bara är nyfikna på hur min löpträning kommer att se ut, så kommer jag ju att varje söndag lägga ut träningsprogrammet på bloggen. Målet som jag redan skrivit är att göra klassikern med Lidingöloppet som start. 

Mån: Spring 5 km i din egen maxfart och notera tiden. Detta är som en grund för att kunna jämföra din förbättring under dessa första 10 veckorna. Kom ihåg att det är samma bana som ska springas dom andra gångerna vi kommer att göra testet.

Tis: Vila

Ons: 20 min löpning i eget tempo, avsluta med någon typ av balansträning gärna stående på ostadigt underlag 

Tor: Vila

Fre: 15 min löpning i högt tempo, gå i 5 min och avsluta med ytterligare 15 min löpning i högt tempo

Lör: Vila

Sön: 45-60 min cykling i intervaller avsluta passet med med 15 min core träning 

Kör hårt och lycka till!