Träning & Hälsa

Segelbåtar

Dokusåpa och segelbåtar! 

Idag är jag både ledig från jobb och träning. Ska spendera dagen med min dotter. VB sa just hej då och ska iväg och måla på deras segelbåt.

Jag kan inget om segelbåtar men jag kanske kan be honom skriva ett gästinlägg om vad det är för båt. Jag vet att det är en tävlingsbåt och att dem enligt honom är sjukt snygg. Jag har sett den på bild och jag kan hålla med om att den ser jätte fin ut.

Min erfarenheten av segelbåtar är det lilla som jag fick i en fånig dockusåpa som jag en gång i tiden var med i….

I sommar har jag 2 semestrar inbokade på motorbåt. Sen har jag förstått att det kommer att vara en massa segeltävlingar och för att få se så mycket som möjligt av VB så är det bara att åka runt på dom platserna som dom antingen har ett delmål i eller där dom går i mål. Utöver det så vill vi ju såklart ha en hel semester tillsammans.