Träning & Hälsa

Trött

Åh, är fortfarande lika trött som igår och passade på att åka hem en sväng och vila idag också. Men ska snart iväg och jobba lite till.

Nyhet på boxklassen idag är att det är helt annan uppvärmning och stretch. Efter det ska jag ha en stepklass, det har jag inte haft på flera månader. Sist jag körde step var på Rikspolisstyrelsen innan nyår, så det blir att plocka fram nåt gammalt program. 

Sist men inte minst idag ska jag ha en PT kund. Hon är en kul kund att köra med som alltid tar i 200 % men nu har hon lyckats cykla in i ett lastbilsflak som var klantigt nog parkerat på cykelvägen och skadat axeln så idag måste jag ta lite hänsyn till det.

Denna vecka känns som en evighet. Det är bara tisdag idag…. Lovar att vara lite mer positiv imorgon, vet att det händer endel kul imorgon och jag ska verkligen försöka sova inatt.